Rugzak bedrukken kind

Rugzak laten bedrukken kind

Op zoek naar een mooie rugzak voor een kind, die u ook wilt laten bedrukken met een logo of misschien de naam van het kind? Dan bent u bij de promotassenwinkel aan het juiste adres. In onze webshop vindt u genoeg keuze om een leuke rugzak te scoren. We hebben een ruim aanbod in verschillende kleuren, materialen, modellen en uitvoeringen. Een rugzak voor een kind is altijd handig, zowel thuis als op school. Een rugzak neem je immers snel mee, je ondervindt er geen hinder van, doordat deze op de rug gedragen wordt. Ideaal wanneer een kind op de fiets zit of onderweg is naar bijvoorbeeld een gymuurtje. Onze tassen worden uitstekend bedrukt met een kwaliteitsprint. Naast een logo kunt u ook andere gegevens plaatsen, denk eens aan een websitevermelding of telefoonnummer. Er zijn speciale, kleinere uitvoeringen voor kinderen, die net iets makkelijker te dragen zijn, voor de vaak kleinere spulletjes.

Rugzak bedrukken kind

Leuke rugzakken voor kinderen 

Een kind mag graag eigen spulletjes meenemen. Voor een bezoek aan oma, een logeerpartijtje of naar school. Knuffels, tekenspullen of andere artikelen kunnen makkelijk en snel in een rugzak verpakt worden. Onze goedkoopste rugzakken zijn die met katoenen koorden. De rugzak wordt gevuld, de koorden aantrekken en klaar voor gebruik. De duurzaamste versie zijn de non woven varianten, meteen ook de goedkoopste. Katoenen rugzakken hebben betere drukopties, maar dit geldt eigenlijk alleen voor gedetailleerde logo's. Naast kleinere modellen zijn er ook modellen die echt speciaal op de kleinste kinderen gericht zijn: kinderen kunnen hun eigen rugtas inkleuren, maar er zijn ook modellen voor sportieve kinderen in de vorm van een t-shirt.

Onze favoriete te bedrukken kinder rugzakken

Onze ontwerpers hebben speciale kinder rugzakken ontwikkeld, die uitstekend te bedrukken zijn. Vaak zijn de uitvoeringen net iets kleiner en echt gericht op het gebruik door jongere kinderen. Onze favoriete modellen zijn:

- opvouwbare kinder rugzakken
- kinder rugzakken met een tekening om in te kleuren
- kinder rugzakken met een dier
- kindere rugzakken in een bijzonder vorm

Voor extra veiligheid onderweg, bijvoorbeeld op weg naar school of naar een sport, kunnen rugzakken met reflectie worden aangeschaft. Vooral in de wintertijd, wanneer het vroeg donker is, vallen de kinderen hierdoor extra op, door de reflectiestreep op de rugzak. Automobilisten zullen de kinderen eerder ontdekken en voorzichtiger gaan rijden.

Rugzakken voor grotere kinderen

Wanneer kinderen al in groep 7 of 8 zitten, volstaat geen echte kinder rugzak meer. Dan is het een optie om een keuze te maken uit onze grote rugzakken. Deze groep neemt vaak ook al wat meer spullen mee naar school. Een rugzak met schouderriemen en een voorvak is dan vaak een serieuze optie. Deze kinderen hebben vaak ook al een tablet of mobiele telefoon. De telefoon en sleutels zijn dan makkelijk in het voorvak te stoppen. De keuze voor de grotere exemplaren is reuze. Niet alleen in materiaal, kleur en uitvoering, maar ook in prijs. Des te meer uitbreidingen, des te duurder de rugzak. Al onze rugzakken zijn vaak al vanaf 50 stuks te bestellen en te bedrukken met logo of tekst. Ook kan een naam worden geplaatst. Bij een bedrukte bestelling ontvangt u van ons altijd een gratis filmproef.

(Gratis) samples aanvragen

Ontdek onze materialen en uitvoeringen en vraag een gratis sample aan met een productwaarde tot 3 euro. Zo kunt u thuis op uw gemak bekijken of de rugzak geschikt is voor de doelgroep. Naast gewone rugzakken kunt u ook koel rugzakken voor de lunch aanvragen. Een sample is ook altijd handig voor het controleren van de kleur. Jongens vinden vaak donkere kleuren leuk, terwijl meisjes voor opvallende kleuren gaan. Wilt u elk kind een passend artikel geven, kies dan in één bestelling voor meerdere kleuren. Boven de  euro worden samples op zicht verstuurd.

Contact