Rugzak bedrukken met naam

Rugzak laten bedrukken met naam

Wist u dat u bij de promotassenwinkel ook een rugzak kunt laten bedrukken met naam? Bestelt u bijvoorbeeld 50 rugtassen, dan kunt u op iedere rugzak een (voor)naam laten plaatsen. Dit maakt een cadeau nog persoonlijker. Het is tevens ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld scholen. Zo kunt u ieder kind een eigen rugzak geven. Ditzelfde geldt ook voor een koel rugzak. Blijven kinderen op school eten, dan kunt u voor ieder kind een mooie rugzak met naam laten maken. Naast de eigen naam kan ook het logo van de school, instelling of van een bedrijf worden geplaatst. Er is veel keuze in kleuren, modellen en formaten. Het is zelfs mogelijk om binnen één bestelling meerdere artikelkleuren te kiezen.

rugzak bedrukken met naam

Goedkope non woven rugzakken met naam bestellen

Rugzakken zijn in meerdere materiaaluitvoeringen leverbaar. De non woven versies zijn de voordeligste opties. Non woven is geen echte stof, maar gemaakt van polypropyleen. Er wordt dus, zoals bij katoen, geen garen gebruikt. Non woven bestaat uit kunstvezels, die echter wel de structuur van stof tonen. Non woven is een sterk materiaal, waardoor non woven rugzakken geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Van alle stoffen is non woven de meest duurzame, met uitzondering van de eco vriendelijke rugzakken. U kunt bij ons al non woven rugzakken voor minder dan 1 euro aanschaffen. Uiteraard kunnen we de rugzakken bedrukken met een logo of een naam. De meeste modellen kunnen ook nog eens dubbelzijdig bedrukt worden. Bestellen is mogelijk vanaf kleine aantallen, zoals 50 stuks. U ontvangt in onze shop ook nog eens de scherpste prijs.

Mooie katoenen rugzakken met naam laten bedrukken

Katoenen rugzakken zijn iets duurder dan de non woven varianten. De keuze is echter reuze. Wilt u bijvoorbeeld naast een naam bedrukking ook een logo met kleine details laten bedrukken, dan adviseren we katoen boven non woven. Katoen heeft hiervoor namelijk een betere structuur. Natuurlijk zijn katoenen tassen gemaakt van katoen. De meeste modellen zijn gemaakt van 100% katoen, daarnaast is er keuze uit eco katoen en fairtrade katoen. Katoen is de zachte dons van de katoenplant. Van dit zachte dons worden draden gesponnen, waarna van het materiaal een tas wordt gemaakt. Katoen is er in verschillende diktes, weergegeven in grammage. De voordeligste uitvoeringen zijn de rugzakken van 80 grams katoen. Stevige tassen zijn gemaakt van 110 grams of zelfs 140 grams katoen. Katoen is een supersterk materiaal, nog sterker dan non woven. Is de rugzak onverhoopt vies geworden, dan kan de tas gewoon met een wasje worden meegedraaid. Ontdek alle katoenen varianten.

Stoere polyester rugtassen bedrukken

Polyester is een synthetisch materiaal, ook dit materiaal kunnen wij uitstekend bedrukken met allerlei gegevens, zoals websitevermelding, telefoonnummer, adres of naam. In onze shop hebben we een stoere collectie polyester rugzakken. Dit zijn tevens de duurste varianten, maar er is veel keuze in verschillende prijsklassen. Polyester rugzakken, en dan met name de rugzakken van 600D polyester, worden veelvuldig gebruikt door scholieren, studenten en medewerkers. Vaak is er ruimte voor het meenemen van een laptop en tablet. Er zijn rugzakken met diverse uitbreidingsopties, zoals gewatteerd achtervlak, gewatteerde schouderriemen, draaglus, extra binnenvakken en extra zijvakken. Ook treft u onze budget polyester rugzakken aan. Dit zijn de eenvoudigste versies, zonder poespas, doorgaans met één groot hoofdcompartiment en soms nog een voorvak. Polyester is een glad en sterk materiaal. Het is bovendien licht in gewicht en is kleurvast. Polyester is wel een gesponnen stof en wordt door middel van een chemisch proces gemaakt. Het is een stof die heel erg lang meegaat en tegen een stootje kan. Bekijk rustig op uw gemak alle modellen. Bent u nieuwsgierig naar een rugzak, stuur dan een voorbeeldnaam met logo in, we tonen graag hoe de bedrukking eruit komt te zien.

Samples van een favoriete rugzak aanvragen

Heeft u een rugzak gezien die zo op het oog voldoet aan uw wensen. Ziet u het al voor zich hoe de tas bedrukt wordt met een eigen naam en/of logo? Dan helpen we u graag. U kunt namelijk direct online een sample bij ons aanvragen. We sturen, wanneer de prijs beneden de € 3,00 deze gratis op. Boven de € 3,00 doen we dit op zicht. Vul uw afleveradres in, eventueel uw gewenste kleur en klik op verzenden. Naast deze sampleaanvraag optie kunt u ook meteen een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Vragen staat vrij en kunt u meteen doen via de chat, de mail of per telefoon. 

Ontdek ook onze eco vriendelijke rugzakken met naambedrukking

Meer en meer klanten ontdekken onze milieuvriendelijke collectie. Een duurzame rugzak kan op allerlei manieren een steentje bijdragen aan een beter milieu. De volgende varianten zijn beschikbaar:

- rugzakken van gerecycled materiaal
- rugzakken van fairtrade katoen
- rugzakken van eco katoen
- rugzakken van natuurlijk kurk of jute
- rugzakken van gelamineerd papier
- rpet rugzakken

Daarnaast zijn er rugzakken die gemaakt zijn van twee materialen. Opvallend en met een extra mooie uitstraling zijn de rugzakken van jute en katoen, maar ontdek ook onze nieuwe varianten van polyester en kurk. Kortom, heel wat te zien, flink wat te ontdekken, om de juiste rugzak uiteindelijk te kiezen.

Contact