Rugzak met eigen logo

Bent u op zoek naar een mooie rugzak met eigen logo om weg te geven aan uw zakenrelaties, uw klanten of bijvoorbeeld de leden van uw club of vereniging? Dan zit u bij de Promotassenwinkel helemaal goed. Bij ons vindt u namelijk een uitgebreid aanbod aan rugtassen in alle denkbare formaten, uitvoeringen en kleuren die u tevens kunt laten voorzien van een eigen opdruk. Doordat u bij ons kunt kiezen uit vele soorten rugzakken is er altijd een variant die precies past bij uw wensen en budget. Vraag daarom vandaag nog een gratis sample aan van uw favoriet!

Waarom kiezen voor een rugzak met eigen logo van de Promotassenwinkel?

• Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren
• Rugzakken in groot en klein
• De hoogste kwaliteit rugzakken voor de laagste prijs
• Gratis verzending van sample rugzak
• Bedrukken met digitale transferdruk, transferdruk of zeefdruk
• Snelle levering van alle rugzakken met eigen logo

Rugzakken van klein tot groot

In ons assortiment vindt u rugzakken met eigen logo van klein tot groot. Zo is er al een lichtgewicht non woven rugzakje met handige trekkoordjes aan weerszijden vanaf slechts € 0,45. Ook kunt u kiezen voor een rugzakje met reflectiestrip of een uiterst praktisch koeltas rugzakje. Mag het een iets grotere rugtas zijn? Dan kunt u ook opteren voor een stevige laptoptas met duurzame schouderbanden of een luxe gevulde picknickrugzak. Uiteraard is iedere rugzak te voorzien van uw eigen tekst of logo.

polyester rugzak met eigen logo

Gratis sample en snelle levering

Heeft u uit ons ruime aanbod een keuze gemaakt? Dan kunt u een gratis sample van de rugzak met eigen logo aanvragen (tot een stuksprijs van maximaal € 3,00). Deze wordt razendsnel naar u verzonden, zodat u gelijk kunt controleren of de rugtas zo geheel naar wens is. Zodra u uw akkoord heeft gegeven gaan we direct aan de slag met het bedrukken van de door u gewenste rugzakken. Ook bij het eindproduct, uw prachtige rugzak met eigen logo, kunt u rekenen op een snelle levering.

katoenen rugzak met eigen logo

Contact