Geen filteropties mogelijk

Snel tassen

Bent u plots op het idee gekomen iets leuks te doen voor uw klant of relatie? Laat dan snel tassen bedrukken met logo. Onze speciale spoedservice maakt het mogelijk om niet alleen onderstaande tassen, maar nagenoeg het hele assortiment in minder dan 7 werkdagen te leveren. De fraaie witte rugtas en draagtas van polyester heeft u al binnen 4 werkdagen in een snelle levering in huis. Daarnaast hebben we een groot assortiment dat in 5 werkdagen geleverd kan worden. Het maakt niet uit of dit nu tassen zijn van katoen, polyester of nylon, we kunnen ze allemaal snel leveren, met eigen logo in kleur. De spoedservice houdt in dat er een snelle leveringstoeslag kan worden berekend, maar voor evenzovele tassen is dit niet eens van toepassing. Benieuwd of wij uw favoriete tas met spoed kunnen bedrukken en bezorgen?

- Al v.a. 3 werkdagen - 90% van assortiment in 7 werkdagen - Gratis drukproef - Gratis verzending - Soms geringe spoedtoeslag

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Snel tassen

Met spoed tassen bedrukken met logo

Geniet van onze website waar u de meest uiteenlopende modellen tassen kunt vinden. U kunt bij ons snel schakelen, want heeft u onverwachts een evenement of beurs, we denken vlot met u mee. Alle tassen, ook van de bekende merken zoals Slazenger, Ogio, Ellevate en Toppoint kunnen in max. 7 werkdagen geleverd worden. We tonen op uw gekozen tas middels een gratis filmproef graag de mogelijkheden voor het bedrukken van uw logo. Een artikel dat origineel is om te geven aan iemand die belangrijk voor u is of wordt. Onze spoedservice is hiervoor speciaal in het leven geroepen, omdat we allemaal wel eens iets vergeten of omdat er tussendoor een congres of activiteit georganiseerd wordt. Ondanks dat we alles snel regelen, bedrukken we de tassen met uw eigen logo ook nog eens in de beste kwaliteit.

Wat kost onze speciale snelle leveringsservice?

Het moet wel leuk blijven natuurlijk, het geven van een tas met logo. Daarom doen we er echt alles aan om tegen de laagst mogelijke prijzen ook in de spoed een fraai artikel met logo te kunnen leveren. Snel tassen laten bedrukken met logo betekent dat we echt alles op alles zetten om dit te realiseren. De rugtas en de schoudertas spoed polyester zijn allebei zonder extra kosten te bedrukken in 5 dagen. Liever nog sneller in huis? In 3 werkdagen kan, tegen een meerprijs van ongeveer € 35,00 per bestelling. Alle andere modellen die u tijdens het scrollen en klikken tegenkomt kunnen vaak tegen dezelfde prijs, met eigen logo bedrukt, geleverd worden. Neem een kijkje, en komt u iets leuks tegen, mail ons direct, wij geven u dan snel de prijzen voor het bedrukken van de tassen binnen uw gestelde termijn.