Tassen bedrukken goedkoop

U weet hoe leuk en slim het bedrukken van tassen is, maar hoe goedkoop is het nu eigenlijk? De Promotassenwinkel is de aangewezen plek om dit te ontdekken. Want hier ontdekt u de voordeligste tarieven. Sommige tassen kosten maar enkele centen per stuk, terwijl zij toch onmiskenbaar een professioneel voorkomen hebben. Bij oplagen boven de 100 stuks wordt het laten bedrukken van eigen tassen bovendien extra goedkoop, door stevige kortingen. Neem nu een kijkje, ontdek uw tassen en laat deze meteen goedkoop bedrukken.

Snel geregeld: tassen bedrukken goedkoop en snel?

Wij bedienen de markt al jaren met goedkope maar hoogwaardige producten. Bovendien is de drempel om te bestellen zeer laag: onze webwinkel werkt niet alleen gemakkelijk – u hoeft alleen maar het juiste type tas uit te zoeken en uw logo, afbeelding of tekst toe te voegen –, ook zijn de bijkomstigheden voordelig: de totaalprijs voor het goedkoop bedrukken van tassen is namelijk inclusief een filmproef, de instelkosten van de printapparatuur en de verzendkosten.

Goedkoop én snel bedrukken

Het is een aspect waar niet iedereen aan denkt, maar waar wij des te meer aandacht aan besteden: het direct in werking stellen van onze processen, zodat wij u doorgaans binnen slechts 10 werkdagen kunnen verblijden met uw bestelling. Zo bent u nog op tijd voor dat congres, die marketingactie of een ander moment waarbij u uw eigen tassen wilt inzetten. Zo rendeert uw investering meteen.

Tassen bedrukken: goedkoop in de aanbieding

Heeft u al gekeken naar onze acties? Ook deze tassen bieden aantrekkelijk prijsvoordeel. Wilt u werkelijk het onderste uit de kan halen, dan bestelt u deze prachtig goedkope tasjes. Verkrijgbaar in zeventien verschillende kleuren, direct door ons te bedrukken met een afbeelding naar uw keuze. Perfect voor het leveren van uw andere promotieartikelen, zoals uw eigen pennen of mokken, die u tevens bij ons bestelt.

 

 

 

 

 

 

 

Contact