Tassen bedrukken kleine oplage

Wilt u tassen laten bedrukken in een kleine oplage? Dat is niet overal mogelijk, wat jammer is als u net denkt te weten waar u wilt bestellen. Hoewel het snel kan gaan met eigen bedrukte tassen, is een oplage van bijvoorbeeld 500 of 750 tassen net iets teveel van het goede. Gelukkig bestaan er ook nog betaalbare partijen, bij wie u voor een concurrerend tarief bestelt, met een order van bijvoorbeeld slechts 100 tassen. De Promotassenwinkel is hier een fraai voorbeeld van. Hier vindt u net even die leukere tas, die u ook nog eens in een kleine oplage kunt laten bedrukken. Bekijk ons aanbod nu.

Meteen korting bij kleine oplagen

U krijgt al korting bij een oplage van boven de 100 tassen. Dit maakt onze te bedrukken tassen des te voordeliger. Zo zakt de prijs aanzienlijk bij een bestelling van 250 stuks. Vanaf 500 stuks is de prijs meer dan gehalveerd. Iets om in gedachten te houden als u na uw kleine oplage toe bent aan het bedrukken van tassen in grotere oplagen.

Waarom uw eigen tassen bedrukken?

[H2] Het bedrukken van uw eigen tassen is een promotiemiddel dat u niet mag vergeten. Om uw merk met hoge kwaliteit de wereld in te sturen, laat u deze bedrukken met uw eigen fullcolour of foto-opdruk. Hoe fraai dit is? Daar hoeft u geen kleine oplage voor te laten bedrukken: u vraagt gewoon gratis een voorbeeld bij ons aan. Vul uw gegevens en wij sturen u meteen voorbeelden van onze producten toe.

tassen kleine oplage bedrukken

Welke tassen bedrukken in kleine oplage?

U kunt hier uiteenlopende soorten tassen laten bedrukken. U heeft keuze uit verschillende stoffen en maten. Denk aan materialen zoals katoen, polyester, gerecycled PET-materiaal of papier. Maar ook bieden wij u unieke, geestige en extra chique te bedrukken tassen. Soms met bijzondere eigenschappen en vormen, zodat deze net even sneller opvallen. Deze tassen vindt u onder verschillende categorieën: documententassen, draagtassen, eco-tassen, fietstassen, koeltassen, laptoptassen, opvouwbare tassen, papieren tassen, plastic tassen, reistassen, rugtassen, schoudertassen, shopper, shoppingtassen en toilettassen.

draagtassen bedrukken kleine oplage

Contact