Tassen bedrukken, kleurrijke keuzes

Tassen bedrukken, ziet er mooi uit, creert herkenbaarheid & opvalwaarde. Dit kan bijvoorbeeld een effen kleur zijn zoals roze, blauw, groen, paars, geel etcetera maar natuurlijk ook met allerlei kleuren voor een kleurrijk geheel. Veel winkeliers laten hun papieren of katoenen meegeef tassen bedrukken, veelal met eigen logo. Plastic tassen zie je veel minder vanwege de strengere milieueisen. Bij de online aanbieder, de Promotassenwinkel.nl is van alles mogelijk op het gebied van tassen bedrukken. Het ligt er wel aan welke producten je verkoopt. Eenvoudige producten, met name etenswaren, worden in eenvoudige basic tasjes meegegeven en luxere producten zoals kleding, geurtjes en dergelijke in luxere bedrukte tassen. Typische vrouwenproducten in bijvoorbeeld leuke kleurrijke tassen of alleen roze, geel of groen terwijl mannenproducten vaak in zwart, grijs of blauw worden verpakt. Veel luxe tasjes bevatten een speciaal glanslaagje.

Verschillende soorten druktechnieken

Bij de Promotassenwinkel.nl werken wij met speciale technieken om leuke, bedrukte tassen te maken. We staan bekend om onze slogan: Onbeschrijflijk goed in bedrukte tassen. De technieken zijn:

  • Zeefdruk
  • Zeeftransfer
  • Digitale transfer
  • Gravure
  • Borduring
  • Debossing

Dit zijn technieken met hele verschillende effecten. De tassen zijn met name bestemd voor winkels, bedrijven, evenementen, verenigingen, ondernemers, sporters en reizigers. Bij gravure wordt de tas gegraveerd met een logo of kenmerk. Debossing is blinddruk. Dat gaat met een bepaalde druktechniek waar geen inkt aan te pas komt. Je krijgt een soort reliëf op de tas. Door de schaduwwerking is de afbeelding te zien. Bij borduring wordt de tekst op de tas geborduurd. Zeefdruk is een meerkleurendruk. Kies bij ons je eigen stijl in tassen bedrukken.

Diverse soorten tassen bedrukken bij de Promotassenwinkle.nl

Bij de Promotassenwinkel.nl zie je allerlei soorten tassen voor verschillende doeleinden. Dit kan zijn voor boodschappen, sport, voor het werk of op reis. Een greep uit het assortiment is: papieren tassen, katoenen tassen, sporttassen, fietstassen, koeltassen, boodschappentassen, reistassen en documententassen. Maar natuurlijk zijn er meerdere soorten tassen om te laten bedrukken. De keuze is enorm. Een logo van je eigen winkel of onderneming is altijd een goed idee op weggeeftassen. Het is een mooie reclame. Deze tassen worden daarna nog regelmatig gebruikt door de klant voor andere doeleinden omdat ze meestal uitvouwbaar zijn, sterk en er past veel in.

Overige diensten

Bij ons is het mogelijk om van de gekozen tas of tassen een gratis filmproef te laten maken zodat je alvast kunt bekijken hoe het product eruit komt te zien. Het is mogelijk om grotere of juist kleinere aantallen tassen te bestellen. Wil je de tassen met spoed binnen hebben, dan bieden wij spoedservice. We bieden gratis verzending, een snelle service en vakkundig advies.

Tassen laten bedrukken

Contact