Toilet tassen bedrukken

Goed idee, toilettassen bedrukken! Een cadeautje weggeven als bedrijf doet het altijd goed. Wel is het voor u een kleine investering en dus is het goed om te weten dat uw relatiegeschenk ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Met de prachtige bedrukte toilettassen van hoge kwaliteit van de Promotassenwinkel weet u haast zeker dat dit het geval is. Maak daarom direct uw keuze uit ons uitgebreide assortiment en laat uw toilettassen bedrukken met het logo, de naam of de boodschap van uw bedrijf. Zo gaat uw bedrijf de hele wereld over!

De voordelen van toilettassen bedrukken via de Promotassenwinkel:

• Hoge kwaliteit toilettassen bedrukken
• Betaalbare toilettassen als relatiegeschenk
• Keuze uit diverse materialen, vormen en uitvoeringen
• Bedrukken met een tekst of logo naar keuze
• Gratis sample van de toilettas aanvragen

Toilettassen, in vele uitvoeringen verkrijgbaar

Of u nu op zoek bent naar een klein model toilettas in een transparante uitvoering of een cosmetica toilettas in flitsend fluorkleurtje, bij de Promotassenwinkel vindt u het allemaal. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een toilettas met hengsel, zodat hij overal mee naartoe genomen kan worden. Tevens hebben we diverse toilettassen met een praktische haak voor onderweg in ons assortiment. Deze zijn opengeklapt gemakkelijk op te hangen in de tent, de hotelkamer of in de badkamer. Een uiterst praktisch cadeau dus van uw bedrijf aan al uw relaties en zakenpartners. Uiteraard heeft u hierbij een ruime keuze aan kleuren, van neutraal tot meer opvallend. Op deze manier zult u zeker slagen voor een bedrukte toilettas als promotiemiddel voor uw bedrijf.

luxe toilettassen bedrukken

Lage prijs

Door ons ruime aanbod, onze goede samenwerking met leveranciers van de toilettassen en door onze moderne apparatuur van hoge kwaliteit kunt u bij ons rekenen op een lage prijs. Uw gepersonaliseerde toilettassen bedrukken voor uw bedrijf is hierdoor al tegen relatief geringe kosten te realiseren. Het mooie is dat u hierbij totaal niet aan kwaliteit hoeft in te leveren. Heeft u het gewenste model uitgekozen? Vraag dan een gratis sample met uw zelfgekozen opdruk aan.

toilet tassen met hangers bedrukken

Contact