Toilettas bedrukt

Als leuk klantencadeautje een toilettas bedrukt bestellen? Een toilettas is allang niet meer een item die alleen tijdens een reis wordt gebruikt. Met een mooie toilettas heeft uw klant de dagelijkse toiletartikelen gewoon bij de hand, op één plek netjes geordend. Niet meer zoeken naar die ene créme of tandpasta. Een klein tasje is immers handig op al je toiletspulllen in op te bergen. S'avonds of 's ochtends kan het ritueel dan zonder stress beginnen. Kies een mooie toilettas, zodat de tas een favoriet wordt. Er zijn kleine tasjes, voor bijv. make-up spullen, en grote tassen voor alle dagelijkse benodigdheden. Bestel de toilettas bedrukt, zodat uw bedrijfsgegevens zeker een keer per dag voorbij komen.

Mooie collectie toilettassen

Een toilettas is een betaalbaar promotieartikel. Door groot in te kopen zijn de prijzen aantrekkelijk, waardoor u een lage investering heeft. U bestelt al modellen voor minder dan 1 euro. Een toilettas kan in diverse branches worden ingezet, van de reis- tot schoonheidsbranche. Zo hebben we voor u:

- doorzichtige toilettassen
- waterdichte toilettassen
- cosmetica tasjes
- make-up-tasjes
- luxe polyesterr toilettassen

De doorzichte toilettassen zijn ook reuze handig. Vooral tijdens een vakantie. Men ziet in een oogopslag de inhoud, wat het zoeken vergemakkelijkt. Ook de waterdichte toilettas is een aanrader. Wanneer er per ongeluk iets lekt, komt dit niet in de hele koffer terecht.

Voor wie is een toilettas geschikt?

Een toilettas is breed inzetbaar. In principe kan ieder bedrijf een toilettas als relatiegeschenk weggeven. Iedereen kan immers wel een mooie tas gebruiken. Niet alleen voor uw klant, maar ook voor uw eigen werknemer. Er zijn genoeg werknemers die na een lunch tanden willen poetsen, zodat ze fris de werkdag kunnen hervatten. Als weggeefitem is het ook uitermate geschikt voor de volgende branches:

- pedicure- en manicure ondernemers
- welness bedrijven
- schoonheidsspecialisten
- reisondernemingen
- kapsalons

Ook voor een leuk evenement of op een beurs is een toilettas leuk om weg te geven. Zeker wanneer het bedrukt is met eigen bedrijfslogo. Een klant vergeet niet gauw van welk bedrijf een cadeau is ontvangen.

Een toilettas bedrukt bestellen

Zoek in onze webshop naar een leuke toilettas, die u bedrukt met logo of andere gegevens wilt bestellen. U ziet meteen alle productgegevens, de prijs en de minimale afname. Bekijk ook het formaat van de tas. Een foto kan niet altijd de juiste indicatie voor de grootte zijn. Bent u benieuwd naar een bepaalde kleur? Dan kunt u een sample aanvragen. Wilt u afwijkende aantallen bestellen, dan kunt u heel snel een offerte op maat aanvragen. Bent u er al uit? Bestel dan online tegen de laagste prijs, tijdens de bestelling kunt u meteen uw logo voor de druk meesturen. U ontvangt in uw inbox de bestelbevesting. Een toilettas leveren we niet zomaar bedrukt aan huis. U ontvangt altijd eerste een flimproef. Wilt u hier nog iets aan wijzigen, dan is dit altijd mogelijk. Heeft u vragen, dan kunt u bij onze klantenservice terecht, zij hebben kennis van al onze producten.

Contact