Toilettassen bedrukt bestellen

Voor een aankomende promotie toilettassen bedrukt bestellen? Dan bent u bij de Promotassenwinkel aan het juiste adres. Wij hebben voor u de mooiste artikelen geselecteerd die wij overzichtelijk presenteren in onze webshop. Talloze kleine en grote bedrijven zijn u al voor geweest, waardoor we precies weten welke toilettassen populair, budgetvriendelijk en kwalitatief goed zijn. U vindt bij ons echter ook de allernieuwste modellen. Met onze toilettassen voldoen we aan een grote vraag naar unieke producten voor de dagelijkse verzorgings-, make-up- en schoonheidsartikelen. Wanneer u leuke toilettassen bedrukt bestelt, kunt u deze met trots weggeven en de ontvanger zal deze tas graag gebruiken.

Waarom toilettassen bedrukt bestellen

Toilettassen zijn altijd handig! Uw klant kan beschermd make-up en schoonheids- en verzorgingsartikelen overal mee naar toe nemen, zonder de kans op lekken. Dat wil iedere gebruiker wel, die vaak onderweg is of op reis gaat. Ook thuis in de slaapkamer kunnen diverse toiletartikelen geordend opgeborgen worden. Kortom, altijd praktisch en bruikbaar. Bedrukt met uw merk maakt toilettassen geschikt voor een unieke weggeefactie. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. U bestelt ze bedrukt al voor minder dan 1 euro. Wij presenteren uw logo professioneel waardoor geen enkele ontvanger om uw logo of beeldmerk heen kan.

toilettas bedrukt bestellen online

Welke toilettassen wilt u bedrukt bestellen

Het gevarieerde aanbod aan toilettassen omvat vele unieke modellen en kleuren. Qua materiaal heeft u de keuze uit PVC, polyester, jute of microfiber. Toilettassen bedrukt bestellen kan al v.a. 25 of 50 stuks. U treft eenvoudige uitvoeringen met 1 hoofdcompartiment, artikelen met rits, luxe modellen met extra vakken en zelfs met extra ophanghaken. Stijlvolle kleurkeuzes zoals zwart, wit of donkerblauw. En qua materiaalkeuze uit hardcolor of transparante modellen, bij deze laatste uitvoering kunt u in een oogopslag de inhoud zien. In full colour CMYK of PMS bedrukt, krijgen uw toilettassen een geheel eigen uitstraling. 

Gemakkelijk bestellen

Onbedrukt of bedrukt bestellen? Het kan allemaal in een aantal minuten online geregeld worden. Direct bestellen kan bij ieder artikel. U vindt alle gegevens omtrent onze toilettassen overzichtelijk op de site. Kleuren, formaten en opdrukmogelijkheden. U hoeft alleen maar de standaard gegevens in te vullen. Ditzelfde geldt voor het aanvragen van een offerte of, in sommige gevallen, een gratis sample. En de verzending van uw bedrukte order is ook nog eens helemaal gratis. Snel uw promotieartikel inzetten? Kies dan voor toilettassen bedrukt in de spoedlevering, levering is dan al mogelijk in 5 werkdagen.

online bedrukt toilettas bestellen

Contact