Toilettassen laten bedrukken

Wilt u mooie toilettassen laten bedrukken? DePromotassenwinkel biedt u een uitgebreid assortiment. Eenvoudig online te bestellen. Wij voldoen aan de vraag naar een gevarieerde collectie toilettassen. Unieke én voordelige promotieartikelen die u al voor minder dan 1 euro kunt aanschaffen. Artikelen die u met trots weg kunt geven en die handig zijn voor onderweg, naar het werk of gewoon thuis in de badkamer of slaapkamer. Er is altijd wel een reden om leuke toilettassen te bedrukken.

Waarom eigen toilettassen laten bedrukken?

We gaan tegenwoordig steeds vaker een dagje weg. Ook de verzorging op het werk wordt steeds belangrijker. Of u nu een groot of klein budget heeft, het assortiment waaruit u kunt kiezen varieert van kleine, handzame modellen tot aan luxe artikelen met diverse compartimenten en uitbreidingen, zoals een ophanghaak. Uw merk kunt u pakkend in beeld laten bedrukken, meestal op de voorzijde of een hoofdvak, soms zelfs dubbelzijdig. Toilettassen kunnen jarenlang mee, waardoor u extra profiteert van uw relatiegeschenk. Er zijn toilettassen voor reisaccessoires, make-up maar ook voor toilet- en verzorgingsartikelen. Wanneer u kiest voor een artikel dat past bij uw huisstijl en fraai wordt voorzien van uw gegevens dan laat niemand deze tas nog liggen. Toilettassen laten bedrukken kan in 1 tot wel 8 kleuren en soms is zelfs borduring mogelijk.

toilettas laten bedrukken

Welke toilettassen laten bedrukken?

Uw logo heeft u ongetwijfeld laten ontwerpen of naar eigen idee opgebouwd. Het logo sluit naadloos aan bij uw bedrijfsuitvoering. Dit wilt u natuurlijk ook graag met uw promotieartikelen. Kleur, formaat en gebruiksgemak is van belang voor uw keuze. Daarom bieden wij werkelijk heel veel kleuren toilettassen, formaten en diverse materialen, waaronder pvc, polyester en zelfs jute. Zo kunt u eigen originele toilettassen laten bedrukken, aansluitend op uw eigen wensen. Uw logo plaatsen wij in uw eigen pms drukkleuren, waarbij zelfs een full colour opdruk tot de mogelijkheden behoort. Kiest u de eenvoudige transparante toilettas van pvc of gaat u voor één van de andere vele modellen.

toilettas laten bedrukken online

Gemakkelijk besteld

Alle toilettassen worden overzichtelijk gepresenteerd in onze webshop. U vindt hier het formaat, de beschikbare kleuren, de drukformaten en de minimale afnames. In een paar muisklikken plaatst u de bestelling. Vul uw aantal, kleur en aantal drukkleuren in en u ziet ook nog eens meteen de prijs. Na order gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de drukproef, de leverdatum en de orderbevestiging. Bedrukken en laten leveren kan doorgaans al in 5 tot 10 werkdagen. En tot slot: de verzending van onze toilettassen is geheel gratis.

Contact