Vilten tas bedrukken

Heeft u uw oog laten vallen op vilten tassen, te bedrukken met eigen logo of tekst? U maakt met het textielproduct vilt een goede keuze. De promotassenwinkel biedt u een gevarieerd assortiment aan bedrukte vilten tassen. Van winkeltassen tot collegetassen. Gemaakt van duurzame product textiel. Kies in onze webshop uit diverse kleuren, formaten en modellen. Bestellen en laten bedrukken regelt u direct online. U kunt uw logo meteen meesturen, extra tekst kunt u gratis bij laten drukken. Maak gebruik van handige kortingen bij hogere staffels, dit geldt zowel voor de productprijs als voor de bedrukkingsprijs. Voor alle vilten tassen bedrukken geldt, des te meer u aanschaf, des te lager de stuksprijs.

Vilten tassen in allerlei uitvoeringen laten bedrukken

De vilten tas wint aan populariteit. En dat is niet voor niets. Vilt heeft namelijk een aantal uitzonderlijke eigenschappen. Het scheurt niet, is kleurvast en heeft water- en vuilafstotende kenmerken. Eigenlijk behoeft een tas van vilt dus weinig onderhoud. Bovendien is vilt een vrij voordelig product, zo kunt u dus al vilten tassen bedrukken voor nog geen € 2,00 bij 100 stuks en iets meer dan € 1,00 bij 10.000 stuks. U treft in onze webshop eenvoudige draagtassen aan in allerlei kleuren, maar ook luxere vilten tassen, zoals documententassen, schoudertassen en collegetassen. U kunt in diverse maten vilten tassen laten bedrukken, onze grootste uitvoering is bijv. de Simen winkeltas, deze tas heeft ook een extra verstevigende bodem en de prijs valt ook nog eens enorm mee. Bestellen van deze tas met een bedrukking kan v.a. slechts 100 stuks. 

vilten tas laten bedrukken

Redenen om vilten tassen bij de promotassenwinkel te bedrukken

De promotassenwinkel is een gespecialiseerde webshop met alleen maar tassen. U vindt bij ons diverse mogelijkheden en een selectie van de beste tassen. We hebben een jarenlange ervaring in het bedrukken van vilten tassen, we weten wat de mogelijkheden zijn en welke logo's goed kunnen worden bedrukt en welke logo's iets lastiger zijn. Naast het professioneel bedrukken van de tassen van vilt weten wij dat ook snelle levertijden, lage minimale afnames en een gratis proefexemplaar belangrijk voor u is. We bieden dit daarom ook allemaal aan. Via onze webshop kunt u meteen offertes aan de hand van uw wensen aanvragen, een (gratis) proefexemplaar, maar ook direct een bestelling plaatsen. We maken het zo makkelijk mogelijk voor u. We zijn alle werkdagen voor u beschikbaar via telefoon, chat en app. U kunt alle dagen van de week online contact met ons opnemen. Afwijkende wensen, we proberen het allemaal uit te voeren. Onze taak is dat u vilten tassen kunt laten bedrukken die aan uw behoefte en gebruiksdoelstellingen voldoen.

Gratis sample van een vilten tas aanvragen

Onze samples van vilten tassen zijn gratis. Tot € 3,00 ontvangt u de tassen geheel gratis, boven € 3,00 op zicht. Het is zelfs mogelijk om meerdere tassen aan te vragen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Gaat u voor de voordelige gekleurde vilten tas of toch voor de grote vilten winkeltas Simen. We helpen u graag. U ontvangt voordat wij uw vilten tassen bedrukken een gratis drukproef via de mail. U krijgt uiteraard alle ruimte om hier aanpassingen in aan te brengen. Heeft u een strakke leverdatum? Laat het ons weten, want als er ruimte is verschuiven we dit graag, zodat alles snel en vakkundig geleverd wordt.

Contact