Vilten tas bedrukt bestellen

Heeft u belangstelling voor vilten tassen, bedrukt met eigen bedrijfs- of verenigingsgegevens of misschien wel een eigen unieke, pakkende tekst voor een speciale gebeurtenis? De promotassenwinkel helpt u verder. In onze gespecialiseerde tassenwebshop vindt u allerlei tassen van vilt, in allerlei kleuren, modellen en formaten. Handige draag- en schoudertassen, fraaie collegetassen en leuke rugtassen. En allemaal zijn ze gemaakt van het oeroude textielmateriaal vilt. Vilt is erg in, het is een passende oplossing voor de plastic afval berg. Daarom is ons aanbod ook steeds uitgebreider en vernieuwen we dit steeds. Een vilten tas bestelt u bedrukt direct online. Voor speciale wensen met betrekking tot aantallen of de bedrukking kunt u ons ook direct mailen.

Vilten tas bedrukt in kleine afnames bestellen

Onze website maakt gebruik van staffelkortingen. Des te meer u bestelt des te voordeliger de prijs. Ook voor kleine afnames geldt een uitstekende scherpe prijs. Al onze vilten tassen die bedrukt kunnen worden geleverd zijn uit voorraad leverbaar. U hoeft geen grote voorraden aan te leggen, u bestelt het aantal dat u nodig heeft. Het voordeel van kleine afnames is de mogelijkheid tot wisselend cadeaumateriaal. V.a. 25 of 50 stuks is het mogelijk om vilten tassen met eigen gegevens te laten bedrukken. In 8 tot 12 werkdagen ontvangt u de vilten tas bedrukt en wel in huis. Hierbij is tevens ook een dubbelzijdige druk mogelijk.

Vilten tas bedrukt bestellen

Gratis proefexemplaar van een vilten tas naar keuze

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze vilten tassen. Bent u ook nieuwsgierig geworden? Bij elk product vindt u de sample aanvraag button. Kies uw favoriete tas en vraag een gratis proefexemplaar aan. Soms bedrukt met een voorbeelddruk, maar doorgaans puur ter beoordeling van de kwaliteit en kleur van de tas. Wanneer u geïnteresseerd bent in een bedrukte tas, stuur dan meteen uw logo in. Met een digitale drukproef tonen we hoe uw vilten tas bedrukt zal worden. 

Prachtige modellen van vilten tassen

Voordat er gedrukt kan worden is het allerbelangrijkste, de keuze voor de vilten tas. We tonen u in onze webshop diverse mogelijkheden. Van ruime shoppers tot voordelige winkeltassen. Leverbaar in zwart, grijs of een andere kleur. Sommige vilten tassen zijn voorzien van een extra stevige bodem. Deze tassen zijn sterker, kunnen meer dragen en gaan langer meer. Een tas van vilt is duurzaam en sterk. Naast de kleurvastheid is vilt bovendien vuil- en waterafstotend. De viltentas Simen is bijv. een tas met een extra stevige bodem. Wanneer u op zoek bent naar een opvallend exemplaar met bijzondere hengsels, dan is model Duncan wellicht iets voor u. Kijk en  ervaar het zelf, want wanneer de keuze voor de tas is gemaakt, is de bedrukking voor ons maar een fluitje van een cent. Laat ons weten welke tas u graag bedrukt wilt bestellen. Dit kan alle dagen van de week, via de mail of online en op werkdagen ook nog eens via de chat.

 

Contact