Vilten tassen groothandel

Op zoek naar een groothandel in vilten tassen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordelig en tegen de scherpste prijzen vilten tassen kopen. Uiteraard tegen groothandelsprijzen. U hoeft echter geen enorme hoeveelheden aan te schaffen. Zonder een bedrukking bestelt u elk gewenst aantal, met bewerking van bedrijfsgegevens kunt u gebruikmaken van onze minimale staffelafnames. Wij zijn zeer flexibel in het leveren van vilten tassen. Geef uw afwijkende wensen door en we bekijken graag samen met u hoe we u van dienst kunnen zijn. Met vilten tassen kiest u een tas die duurzaam en kleurvast zijn. We bieden u de mogelijkheid om gratis een sample vooraf te bestellen, zodat u tot de juiste keuze kunt komen.

Mogelijkheden van vilten tassen

Op onze website vindt u overzichtelijk alle modellen. U vindt ze in de kleuren grijs, zwart, een aantal modellen in diverse andere kleuren. Vilt is een oeroud materiaal en wordt steeds populairder. Het heeft een natuurlijke uitstraling, is flexibel en vuil- en waterafstotend. Er zijn mogelijkheden in draagtas of schoudertas formaat. Vilten tassen kunnen als goodiebag, winkeltas, collegetas of documententas worden aangeschaft. De bijzondere structuur maakt de tas tot een opvallende verschijning. Al onze vilten tassen kunt u met of zonder bewerking bestellen. En uiteraard bieden wij u aantrekkelijke groothandelsprijzen. U kunt gebruik maken van hoog oplopende kortingen indien u er meer besteld. Handel direct uw bestelling online af, grote en kleine orders worden snel geleverd. De promotassenwinkel heeft doorgaans alle vilten tassen in ruime mate op voorraad.

vilten tassen bij groothandel kopen

Voordelen om vilten tassen bij de groothandel te bestellen

Als groothandel koopt de promotassenwinkel groot in. U profiteert daarom van de scherpste prijzen voor het kopen van vilten tassen. Daarnaast bieden we een aantal voordelen om het u zo makkelijk mogelijk te maken:

Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw bestelling plaatsen. U kunt ons op werkdagen bereiken via de mail, chat en telefoon.

Vilten tassen, een goed alternatief voor plastic tassen

Plastic tassen worden in de ban gedaan vanwege de oplopende plasticberg. Het aanschaffen van vilten tassen is een uitstekend alternatief. Tassen van vilt zijn namelijk sterk, ze scheuren niet en zijn in diverse formaten beschikbaar. Ruime winkeltassen, modieuze modellen en goedkope uitvoeringen maken het kopen van een vilten tas erg aantrekkelijk. Bestellen kan al v.a. 25 of 50 stuks onbewerkt. Profiteer ook nog eens van de prijzen die voor een groothandel gelden en u bestelt een goed alternatief om bijv. artikelen voor een klant in te pakken. De tas leent zich ook uitstekend als goodiebag. Ontdek onze nieuwe modellen, de grote winkeltas Simen, de voordelige tas Tjebbe en de modieuze vilten tas Duncan.

Contact