Vilten tassen kopen

Benieuwd naar de mogelijkheden om vilten tassen te kopen? De promotassenwinkel is een gespecialiseerde webshop voor vilten tassen. Het kopen van één of meerdere van onze modellen regelt u snel online. U heeft de keuze uit diverse modellen, kleuren en formaten. Met draag- of schouderhengsels. Diverse modellen zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Een veelvoorkomende kleur is grijs, maar daarnaast treft u zwarte modellen en andere kleuren aan. Kies uit winkeltassen, shoppers, collegetassen of documententassen. Het voordeel van het kopen van vilten tassen bij de promotassenwinkel: u kunt gebruik maken van hoogoplopende kortingen bij grotere aankopen of u kunt een gratis sample vooraf aanvragen.

De pluspunten van vilten tassen kopen bij de promotassenwinkel

Vilten tassen hebben aantrekkelijke producteigenschappen. Zo zijn tassen van vilt water- en vuilafstotend, scheuren niet en zijn kleurvast. Kortom, zeker de moeite waard om een sterke vilten tas te kopen. Maak tevens gebruik van:

vilten tassenkopen online

Verscheidenheid aan vilten tassen

Winkeltassen van vilt zijn er in diverse uitvoeringen. Koop bijv. een vilten draagtas met extra bodem, een extra stevige tas om ook zwaardere artikelen te laten dragen. Deze vilten tassen kunnen we ook voor u bedrukken. Een ander variant is de Simen winkeltas, een extra groot formaat, die zeker geschikt is voor een dagje winkelen. Uiteraard zijn deze uitvoeringen ook als boodschappentas geschikt. Extra modieus is de Duncan shopper, ook voorzien van een bodem. Door de bijzondere hengsels trekt deze tas zeker ieders aandacht. Een logo kunnen we in meerdere drukkleuren plaatsen. Een offerte kunt u direct via de website aanvragen, u kunt uiteraard de vilten tassen ook direct online kopen.

In bijna iedere oplage te kopen

Ieder bedrijf wil een andere oplage van vilten tassen kopen. Bij de promotassenwinkel begrijpen we dat. Daarom kunt u bij ons vilten tassen in bijna iedere gewenste oplage aanschaffen. Bij grote afnames kunt u gebruik maken van kortingen, maar onze scherpe prijzen gelden natuurlijk ook voor de kleinere afnames. Liever niet direct online aankopen? Mail ons uw wensen en we sturen u vooraf een proefexemplaar. Nieuwsgierig geworden naar al onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op, wij verzorgen graag de perfecte vilten tassen voor uw gelegenheid. 

 

Contact