Vilten tassen met logo

Vilten tassen met logo zijn een goede aanvulling als relatiegeschenk, goodiebag of verpakkingspmateriaal voor ieder bedrijf. Vilt is een veelzijdig materiaal van zeer goede kwaliteit met uitzonderlijke eigenschappen. Niet voor niets wordt ons aanbod in vilten tassen steeds uitgebreider. Door de structuur van het materiaal kunnen we uw vilten tas voorzien van een logo. Dit kan enkelzijdig of dubbelzijdig. Een logo opdruk in meerdere drukkleuren is mogelijk. Bekijk ons gevarieerd aanbod, u zult bijzondere en standaard exemplaren aantreffen in verschillende modellen, formaten en kleuren. 

De voordelen van vilten tassen

Vilt is een oud materiaal, het wordt al heel lang gebruikt voor het maken van allerlei gebruiksvoorwerpen. Als tas is vilt een ideaal materiaal. Vilt is gemaakt van wol, een natuurproduct, hierdoor is vilt duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Een vilten tas met logo zal zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Vilt heeft namelijk een aantal zeer goede eigenschappen. De tas blijft lang zijn kleur behouden, is sterk, waterafstotend en heeft een zelfreinigende werking. Een tas van vilt kan hierdoor lang worden gebruikt, de levensduur voor dit materiaal is optimaal. Voor u ook ideaal, want uw logo of tekst zal lang in beeld blijven bij de gebruiker en zal zelfs worden opgemerkt door de voorbijganger. Vilt doet natuurlijk aan en zal als tas bijzonder hoge ogen scoren.

Vilten tas met logo

Vilten tassen met logo voor ieder bedrijf

Bij de promotassenwinkel bestelt u v.a. 25 of 50 stuks het aantal tassen dat u nodig heeft voor uw evenement of bedoeling. Hierdoor kunnen starters, kleine of grotere ondernemers tassen bestellen. Vilten tassen kunnen al in 8 werkdagen worden geleverd, onze gemiddelde levertijden zijn circa 12 werkdagen. Het grootste aanbod aan vilten tassen is in de kleur grijs, daarnaast zijn er een aantal modellen in zwart en zelfs in overige kleuren beschikbaar. Vilt is een aantrekkelijk geprijsd materiaal. Zo bestelt u vilten tassen met logo voor nog geen € 2,00 per stuk. Door hergebruik is de tas lange tijd te gebruiken. Als bedrijf of vereniging kunt u bij ons een gratis proefexemplaar aanvragen. 

Gratis drukproef van een vilten tas met eigen logo

Bent u nieuwsgierig hoe wij uw vilten tas gaan drukken? Het voordeel van tassen laten bewerken is de mogelijkheid gebruik te maken van een groot drukoppervlakte. Bij vilten tassen is deze iets kleiner door de structuur van het materiaal. Toch zijn er voldoende mogelijkheden. Vraag een gratis drukproef aan voor een vilten tas. Een drukproef toont het model tas met uw logo in de daadwerkelijke drukkleuren. We tonen u de positie en de grootte van de opdruk. Het loont om vilten tassen met logo te bestellen. Op dit moment zijn deze artikelen nog nooit zo populair geweest.

Neem contact met ons op

We helpen u graag. Bij de sample aanvraag, de offerte of de speciale wensen die u heeft. Via allerlei kanalen, zoals chat, mail en telefoon neemt u eenvoudig contact met ons op. Bestellingen van vilten tassen met logo kunt u ook direct online doen. U ontvangt meteen de orderbevestiging. Bovendien kunt u uw logo direct meesturen. Bekijk ons aanbod in vilten winkeltassen, shoppers, extra stevige kwaliteit rugtassen, collegetassen en onze supershopper Simen.

 

Contact