Vilten tassen met opdruk v.a. kleine afname

Bent u aan het rondkijken naar vilten tassen met opdruk van tekst, beeldmerk of andere gegevens? Dan hoeft u niet verder zoeken. De promotassenwinkel is een gespecialiseerde webshop in tassen van vilt v.a. kleine afnames. Grote of kleine ondernemers, verenigingen of instellingen kunnen bij ons v.a. startafnames van 25 of 50 stuks vilten tassen met eigen opdruk bestellen. Vilt is momenteel erg in trek. Dit komt mede door de duurzame en natuurlijke uitstraling en de aantrekkelijke prijsstelling. U bestelt namelijk al uw eigen tassen voor nog geen € 2,00 per stuk bij een afname van 100 stuks. Bekijk ons gevarieerd aanbod in winkeltassen, shoppers en collegetassen. U zult diverse modellen, kleuren en formaten ontdekken. Een opdruk verzorgen wij uiteraard professioneel, deze zal worden geplaatst met onze moderne drukmachines. 

Waarom vilten tassen met opdruk kopen

Plastic tassen zijn momenteel uit de gratie en niet onterecht. U vangt twee vliegen in één klap wanneer u vilten tassen met een opdruk aanschaft. U kunt uw artikelen verpakt meegeven aan de klant en u geeft tevens een reclameartikel mee. Vilt is namelijk sterk, een tas kan daarom langdurig gebruikt worden, uw opdruk zal dan ook lang in omloop zijn. Daarbij is vilt ook nog eens kleurvast, vuil- en waterafstotend en behoeft het daardoor weinig onderhoud. Een vilten tas is geschikt als winkeltas, laptoptas, boodschappentas of rugtas. Het is stevig genoeg om meerdere artikelen of producten in te dragen. Het wordt zelfs gebruikt als goodiebag. Een opdruk kunnen we verzorgen in 1 of meerdere drukkleuren. Daarnaast kunnen sommige modellen aan twee kanten worden bewerkt.

vilten tas met opdruk kleine afname

Kleine afnames vilten tassen bestellen

We maken in onze webshop gebruikt van staffelprijzen. Dit houd in: des te meer u bestelt des te lager de prijs. We begrijpen echter dat niet iedereen hele grote aantallen aan wil kopen. Dus ook onze kleinere afnames hebben een aantrekkelijke prijsstelling. De startafname is vaak 25, 50 of 100 stuks. We maken gebruik van deze startaantallen om de juiste prijs/kwaliteitsverhouding weer te geven. Wilt u nog kleiner afnames bestellen, dan is dit uiteraard mogelijk. Afwijkende wensen kunt u mailen of u kunt ons even bellen. Uiteraard is een opdruk op een klein aantal vilten tassen van dezelfde kwaliteit als een groot aantal tassen, we maken hierbij geen onderscheidt. Bij ons staat kwaliteit voorop.

Gekleurde of grijze vilten tassen bestellen

Het aanbod in vilten tassen is gevarieerd. Er komen steeds meer modellen en mogelijkheden. Grijs is hierbij de populairste kleur. Echter hebben wij een aantal modellen in het zwart, zoals Tjebbe, Simen en Duncan en is er ook een model leverbaar in diverse kleuren. Al onze tassen voldoen aan de kwaliteitseisen met betrekking tot gebruik en levensduur. Vilt is gemaakt van wol en hierdoor een natuurproduct. De vilten tassen zijn voorzien van handige draag- of schouderhengsels. Soms zijn de hengsels zelfs in een andere kleur of van een ander materiaal

Voordelen van de promotassenwinkel

Waarom uw vilten tassen met opdruk bij de promotassenwinkel bestellen. We overtuigen u graag met een opsomming van onderstaande extra services die wij u bieden:

  • ontvang een gratis proefexemplaar naar keuze
  • ontvang altijd een gratis drukproef van uw vilten tas
  • bestel een kleine of grote afname
  • maak gebruik van onze snelle leveringsmogelijkheden bij een deadline
  • gratis logo check
  • opdruk in de hoogste kwaliteit met uw eigen huisstijlkleuren

Neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan via de telefoon, chat of per mail. Via elk product in onze shop kunt u direct de bestelling plaatsen, een offerte aanvragen of een sample bestellen.

 

Contact