Vilten tassen met tekst

Laat u betoveren door de mogelijkheden van vilten tassen met tekst. We maken steeds meer en meer gebruik van tassen ter vervanging van de plastic uitvoeringen. Vilt is een oeroud textielproduct en weer helemaal terug van weggeweest. Er zijn steeds meer mogelijkheden om tassen van vilt met tekst of andere bedrijfsgegevens te bewerken. Natuurlijk zijn er de grijze uitvoeringen, maar ook gekleurde vilten tassen. U treft op onze website voordelige vilten tassen aan in allerlei uitvoeringen en formaten. Zo zijn er collegetassen, schoudertassen en goedkope draagtassen. Bekijk de mogelijkheden, de maten en de uitvoeringen. Wij plaatsen met moderne drukmachines uw tekst. Vilten tassen zijn opvallend en hebben een bijzondere uitstraling, maak hiervan gebruik bij uw promotie.

Waarom vilten tassen met tekst bestellen

Vilten tassen zijn makkelijk in gebruik. De stof is flexibel en makkelijk op te vouwen. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig. Vilten tassen zijn in allerlei uitvoeringen leverbaar. Wij plaatsen eenvoudig een druktekst op de tas, beeldmerken en andere gegevens zijn uiteraard ook mogelijk. Tekst kunt u in een bestand aanleveren of doorgeven met een gewenste lettertype. Vilten tassen kunnen steeds opnieuw hergebruikt worden, het is daarom een duurzaam en goed alternatief voor plastic tassen. Het is bovendien vuil- en waterafstotend, zodat uw klant lang plezier beleeft van een tas van vilt.

vilten tassen met tekst kopen

 

Waarom tassen van vilt bij de promotassenwinkel kopen?

De promotassenwinkel is een veelzijdig bedrijf met een jarenlange ervaring in het bedrukken van allerlei soorten tassen. Naast vilt heeft u ook de keuze uit bijv. katoen, polyester en kurk. We kunnen naast teksten, logo's, full colour logo's en zelfs foto's drukken. Het is zelfs mogelijk om uw tekst te laten borduren. Voor de vilten tassen zijn echter beperkte drukmogelijkheden, dit komt door de structuur van de tas. Desalniettemin is het aantrekkelijk bij ons een vilten tas als promotieartikel te kopen:

  • u bestelt gepersonaliseerde tassen tegen de laagste prijs
  • u ontvangt de hoogstmogelijke drukmogelijkheden
  • u bestelt in ieder gewenst aantal
  • u ontvangt hoge kortingen bij hoge afnames
  • u vraagt eenvoudig een sample of offerte aan

Fraaie tassen eenvoudig online bestellen

Ontdek in onze webshop de diverse mogelijkheden voor vilten tassen. Naast geheel vilten tassen vindt u ook vilten tassen die bewerkt zijn met een ander textiel of product. Dit maakt de uitstraling nog markanter. Maak gebruik van onze voordelen. We reageren snel op al uw vragen, die u kunt stellen via de chat, mail of telefoon. Heeft u bijzondere wensen of wilt u tassen van een bepaald merk? Laat het ons weten, we gaan graag iedere uitdaging aan. Online regelt u de gehele bestelling. U kiest de kleur van het vilt, het aantal en de drukkleuren voor de tekst. Op een eenvoudige manier gaat u vervolgens door de bestelprocedure. En uiteraard niet onbelangrijk, u ontvangt altijd een digitale drukproef vooraf. 

 

Contact