Vilten tassen onbedrukt bestellen

Bent u op zoek naar vilten tassen zonder opdruk? Bij de promotassenwinkel kunt u alle tassen van vilt onbedrukt bestellen. Bijkomend voordeel is dat u niet gebonden bent aan minimale afnames. U bestelt online of via de mail het aantal dat u nodig heeft. Vilten tassen onbedrukt kunnen al in 1, 2 of 3 werkdagen geleverd worden. Alle modellen hebben wij doorgaans in voldoende aantallen op voorraad. U kunt uit verschillende modellen, formaten en kleuren kiezen. Vilt is een van de oudste textielmaterialen en wint steeds meer aan populariteit. Het heeft een aantal unieke kenmerken, waaronder kleurvast, vuil- en waterafstotend. Daarnaast is vilt niet brandbaar. Wanneer u op zoek bent naar een charmante tas van vilt, dan vindt u in onze webshop vast een draag- of schoudertas die aansluit bij uw wensen.

Vilten tassen onbedrukt in slechts 2 werkdagen geleverd

De promotassenwinkel is een gespecialiseerde webshop met alleen maar tassen. U kunt deze onbedrukt of bedrukt bestellen. Naast vilt zult u ook vele andere materialen tegenkomen. Het aanbod in vilt wordt steeds uitgebreider. U zult een aantal nieuwe modellen tegenkomen. Naast voordelige onbedrukte vilten tassen vindt u ook college- en documententassen van vilt. Sommige tassen zijn volledig van vilt, andere tassen zijn deels van vilt en deels van een ander materiaal, dit geeft een tas soms net even wat meer cachet. Kijk rustig rond in onze shop. Wensen, samples of offertes kunt u direct aanvragen. We tonen maar een deel van alle mogelijkheden, mist u iets, laat het ons dan weten.

vilten tassen onbedrukt kopen

Waarom vilten tassen zonder opdruk bij de promotassenwinkel kopen

De promotassenwinkel betrekt al haar tassen bij de beste tassenleveranciers. Zo mag u van ons de beste kwaliteit verwachten in combinatie met een aantrekkkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen daarom een gevarieerd aanbod tonen.

  • hoogst mogelijke kwaliteit
  • snelle leveringsmogelijkheden voor onbedrukte bestellingen
  • ruime keuze zonder minimale afname
  • aantrekkelijke kortingen v.a. 100 stuks
  • diverse mogelijkheden in kleur en formaat

Leverbaar in de leukste uitvoeringen

Vilt is een duurzaam materiaal. Vooral door het in de ban doen van plastic tasjes, is vilt in populariteit enorm gestegen. Logischerwijze bieden wij hierdoor ook een groter aanbod. Vilten winkeltas Simen is een brede tas, en heeft ruime voor diverse boodschappen of artikelen. Met een formaat van 45 x 32 x 14 cm is deze tas geschikt voor een dagje winkelen. Model Duncan is gemaakt van twee verschillende materialen, Een modieuze uitvoering met sterke schouderhengsels. De modellen zijn verkrijgbaar in grijs en in zwart. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u productspecificaties? Laat het ons weten, u kunt contact met ons opnemen van mail, chat of telefoon.

 

Contact