Documententassen met opdruk

Documententassen met opdruk bestellen wordt steeds populairder. Wij kunnen uw wens om documententassen voor uw eigen bedrijf te bestellen reëel maken. Een opdruk op een documententas kan op diverse manieren. Hierbij staan uw wensen voorop. Niet alleen is de opdruk op uw tas belangrijk, maar ook de kwaliteit en fucntionaliteit van de documententas. Zo hebben wij een speciaal samengestelde categorie  aan promotionele documenttassen. Ideale dragers van uw logo en een aangename verrassing voor uw klant als relatiegeschenk.

Inspirerende documententassen met opdruk

Tegenwoordig willen ontvangers van relatiegeschenken graag innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten ontvangen. Onze documententassen voorzien in die behoefte. U vindt bij ons niet alleen een ruime collectie, maar ook de allernieuwste modellen van topmerken zoals Toppoint, Igio Slazenger, US Basic, Avenue, Bullet, Zoom, Case Logic, Swiss Peak, Elevate, Elleven en California Innovations. Tassen waarin u veel documenten en papieren, maar ook een laptop of accessoires in kwijt kunt. Onze documententassen zijn gemaakt van verschillende materialen. Hierbij kunt u kiezen uit kwalitatieve 600 D polyester documententassen, maar ook tassen van PVC, leer, 300D polyester of deels nylon zijn erg gewild. In een kleur, duo tone of tri color uitvoering. Gaat u voor een klassieke, moderne of stijlvolle documenttas? U vindt alle stijlen in onze collectie. 

Waarom documenttassen als relatiegeschenk bestellen

Als relatiegeschenk zijn documenttassen handig om weg te geven. Het is een geschenk die iedereen wil ontvangen. Het is een artikel dat dagelijks gebruikt kan worden. In vrije tijd maar ook als werktas. Uitgerust met een laptopvak is het een tas die voorziet in een dagelijkse behoefte. Uw weggegeven tas en daarmee uw logo is daardoor dagelijks bij de weg. Naast het functioneel gebruik zorgt een blik op uw logo voor een groot bereik onder potentiële klanten. Met het geven van een documenttas zorgt u voor een stukje klantenbinding onder bestaande klanten. Onze tassen zijn zo ontworpen dat uw klant de tas in een tassenwinkel zelf zou willen kopen.

Onze voordelen op een rijtje

Van ons mag u veel verwachten. We proberen dit graag, naast ons verfrissend aanbod aan documententassen waar te maken. Daarom bieden wij u het volgende:

- een overzichtelijke website met een ruime keuze
- de nieuwste modellen 
- exclusieve merken
- vakkundige opdruk van uw logo
- gratis samples tot € 3,00 per tas
- gratis verzending
- gratis drukproef van uw gekozen documenttas
- gratis wijziging op de drukproef
- vakkundig advies

Snel en moeiteloos documenttassen met opdruk bestellen

Bestellen gaat eenvoudig via onze online webshop. Hier kunt u dagelijks onze collectie bekijken en vergelijken, om daarna een bestelling te plaatsen. U kunt het logo die u wilt gebruiken voor de opdruk direct meesturen. Liever eerst een sample? Bestel dan de documenttas van uw keuze via de samplebutton. Daarnaast kunt u via de offertebutton snel een offerte aanvragen. Vragen over druktechnieken, op de manier waarop uw opdruk geplaatst wordt of een andere vraag stelt u via de chat, de mail of het informatieformulier. Documenttassen in andere aantallen of met een andere opdruktechniek bestellen? Liever de tas zelf ontwerpen? Wij spelen graag in op uw behoeften en proberen het allemaal mogelijk te maken. Goedkope documenttassen bestellen? Ook dat kan, kijk dan naar onze voordelige basiclijn. Middels schuine oranje informatiebalken voorzien wij u in snelle levertijden, full colour opdruk, bestseller of aanbiedingen. Zo kiest u snel en moeiteloos de juiste documenttas. Bel ons voor al uw vragen: 0599 414 212.

Contact