Goedkope reis rugtassen bedrukken

Wilt u uw klanten goed voorbereid de weg op sturen, laat dan goedkope reis rugtassen bedrukken. We hebben een groot assortiment aan artikelen die onderweg goed van pas komen. Wij leveren werkelijk alle soorten rugzakken, voor grotere en kleinere bedrijven. Outdoor, backpack, maar ook complete modellen waar een laptop of tablet in kan. Zo bestelt u eenvoudig goedkope reis rugtassen en kunt u die ook nog eens tot 4 kleuren laten bedrukken. Voor nog geen 10 euro tonen we u fraai gestylde modellen, en boven de 10 euro heeft u modellen met allerlei extra compartimenten en uitbreidingen. U hoeft ons alleen maar een logo of tekst te sturen. Direct na uw bestelling nemen wij contact met u op.

All around reis rugtassen

Zet uw merk stevig neer en benut de overtuigingskracht van dit artikel om uw bedrijf serieus mee te laten tellen. Door mooie en ook goedkope reis rugtassen te bedrukken maakt u gebruik van de kracht van een handig promotieartikel. Dankzij onze moderne drukmachines zorgen wij voor een perfecte druk. Wanneer u een gratis proefexemplaar aanvraagt, kun u vooraf bepalen of de te bedrukken artikel voldoet aan uw wensen. En wilt u afwijkende aantallen of een andere druktechniek, dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

goedkope reis rugtassen bedrukken

Handige reis rugtassen

Zoals u zult ervaren vindt u een ruim aanbod in onze shop. Voor verschillende doeleinden bieden we reis rugtassen met een verschillend ontwerp. Is het bijna tijd om op reis te gaan dan zijn de modellen van nylon en polyester de beste keuze. Nylon is daarbij een stuk sterker en ook nog eens lichter dan polyester, u kunt hiermee rekening houden bij de aanschaf. Allerlei kleuren en toepassingen, zoals openingen voor kabels, een gewatteerd tablet vak, ruimte voor flessen en lunchtrommels zijn aanwezig. Zoek het avontuur op door unieke goedkope reis rugtassen te bedrukken en deze over de hele wereld te sturen.

goedkope reis rugtassen laten bedrukken

Goedkope reis rugtassen

Naast budgetvriendelijke modellen vindt u hier de meest uitgebreide artikelen. Ook voor de duurdere modellen kunt u prijstechnisch gezien voordelig aanschaffen. U komt dus goed voor de dag met goedkope reistassen, en deze laten bedrukken door de Promotassenwinkel is een aangename verrassing. Want u kunt gebruik maken van aanvullende kortingen bij bestellingen al boven 25 stuks. Alles is inbegrepen in de prijs, de filmproef via de mail, de bedrukking van de reistassen, de instelkosten én de verzendkosten. Goedkoper kunnen we het niet maken.

goedkope reis rugtassen bedrukken laten

Contact