Klein aantal tassen bestellen

Ook klein aantal tassen bestellen is mogelijk bij ons. Tegenwoordig geef je als ondernemer je klanten hun aankopen mee in een papieren tas of in een linnen tas. Eerder was dit meestal een plastic tas maar vanwege de strengere milieu-eisen is dit niet meer of in veel mindere mate aan de orde. Maar ben je een kleine ondernemer en nemen klanten vaak een eigen tas mee waarin zij hun spullen opbergen, heb je geen grote aantallen tassen nodig op voorraad. Waarom zou je dat doen? Het neemt alleen maar ruimte in beslag, ook al zijn de meeste papieren tassen opvouwbaar en dus vrij plat op elkaar te stapelen. Als kleinere ondernemer heb je meestal een kleinere zaak en heb je al je ruimte wel nodig voor de producten die je verkoopt.

 

Wanneer kleine oplage aan tassen bestellen?

Tassen zijn in kleine aantallen te bestellen. Wanneer heb je eigenlijk kleine aantallen nodig? Meestal is dit in het geval van:

  • Kleine ondernemer
  • Kleinschalige evenementen
  • Goodiebags bij een actie of feestje

Het is tevens mogelijk om al in een kleine oplage papieren, linnen of andere soorten tassen te bestellen die leuk bedrukt zijn met een logo , je eigen PMS-kleuren, één opvallende kleur of iets anders. Vaak kan dit al vanaf vijftig stuks of zelfs nog minder. Als het een éénmalige actie betreft, wil je niet met veel tasjes blijven zitten, dat is zonde van het geld. De grootste online aanbieder van diverse soorten tassen is de De Promotassenwinkel.nl, u bent bij ons dus aan het juiste adres! Kijk dus gerust rond op onze site en laat weten wat je precies wilt.

Wat mag een klein aantal tassen kosten?

De kosten kunnen natuurlijk uiteen lopen. De ene aanbieder zal net iets meer vragen dan de andere. De Promotassenwinkel.nl biedt veel mogelijkheden. Er is dus de afweging welk type tassen je wilt bestellen. Mogen het gewoon basic tassen zijn of moeten ze bedrukt worden met allerlei kleuren. Het ligt natuurlijk helemaal aan het soort producten dat je verkoopt. Is dat wellicht kleding, boeken of andere luxe artikelen of juist allerlei etenswaren. Voor luxere artikelen worden vaak tasjes met een glanslaagje gebruikt.

Eventueel bijbestellen

Koop eerst een klein aantal tassen wanneer je denkt er niet zoveel nodig te hebben. Je kunt later, indien nodig, altijd tassen bijbestellen. De Promotassenwinkel.nl biedt je eerst een drukproef aan. Je kunt dan van tevoren zien hoe de tas eruit gaat zien. Het kan altijd tegenvallen waardoor je misschien besluit toch een andere kleurstelling te gebruiken.

Klein aantal schoudertassen bestellen

Contact