Milieuvriendelijke papieren tassen

Milieuvriendelijke papieren tassen

Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken van milieuvriendelijke papieren tassen? We hebben voor u een mooie collectie in verschillende groottes en papiersterktes. Gewoon nieuw papier is niet echt milieuvriendelijk, hiervoor worden namelijk bomen gekapt. Dit papier is dan ook niet milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld plastic tassen. Om toch iets te kunnen betekenen voor onze natuur kunt u FSC-gecerticieerde papieren tassen, gerecyclde papieren tassen of zero tree tassen aanschaffen. Een stuk beter voor het milieu, doordat er veel minder of zelfs geen bomen voor hoeven te worden gekapt. Ook is de CO2-uitstoot dan een stuk lager. Bekijk alle mogelijkheden, ook in drukopties, sommige tassen worden per kleur gedrukt, andere tassen kunnen full colour geprint worden. Wilt u meer details ontvangen over onze papiersoorten, dan kunt u ons ook altijd even mailen.

Milieuvriendelijke papieren draagtassen

Milieuvriendelijke papieren tassen in diverse uitvoeringen

De ene papieren tas is milieuvriendelijker dan de andere. Bij de zero tree tassen, daar komt geen papier aan te pas. Wilt u wel graag papieren tassen bestellen, dan zijn de gercyclede exemplaren een goede keuze. Deze tassen worden gemaakt van gerecycled papier. Papier uit het huishouden wordt verzameld, denk hierbij aan boeken, dozen en andere verpakkingen. Uit dit papierafval worden nieuwe papieren tassen gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren en papierdiktes. Beschikbaar in wit of bruin kraftpapier. Een opdruk plaatsen we per kleur, u kunt uw logo insturen, dan maken we geheel vrijblijvend een filmproef voor u. Qua hengsels en uitvoering heeft u de volgende keuze:

- afwerking in glans of mat laminaat
- hengselkeuze in gedraaid papier, plat papier of met katoenen koorden
- diverse formaten
- diverse papierdiktes
- diverse kleuren

FSC Gecertificeerde papieren tassen bestellen

FSC is een keurmerk die een bedrijf alleen maar krijgt wanneer alle ondernemingen binnen het vervaardigen van het product voldoen aan de door de FSC gestelde voorwaarden. Door dit keurmerk bent u er zeker van dat u 100% verantwoorde en duurzame tassen besteld. Dit keurmerk is gecertificeerd en wij als aanbieder hebben hiervoor een FSC-licentie. Als duurzame ondernemer kunt u deze milieuvriendelijke variant bij ons bestellen. FSC-papier wordt gemaakt van bomen die onder toezicht staan en waarbij er sprake is van verantwoorde bosbouw. In onze collectie hebben we basic en luxe FSC gecerticeerde papieren tassen. Ontdek alle mogelijkheden en kies de tas met de juiste uitstraling voor uw bedrijf. Uiteraard kunt u de tassen ook bedrukt bestellen.  

Papieren tassen laten bedrukken

Al onze milieuvriendelijke papieren tassen kunt u onbedrukt bestellen. Liever uw logo in het straatbeeld? Laat dan de tassen bedrukken met uw bedrijfslogo. Tassen hebben een groot drukformaat, des te groter de tas, des te meer informatie kunt u plaatsen. Of des te groter kunt u uw logo laten drukken. Méér informatie is niet altijd beter. Een subtiele opdruk kan juist extra aandacht vangen. We adviseren u graag. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een goud- of zilverkleurige opdruk op een zwarte variant. Op een witte papieren tas komt een zwarte opdruk mooi uit. Natuurlijk kunt u ook in uw eigen bedrijfskleuren laten drukken, menig klant kent uw bedrijfskleuren, dit zal de herkenbaarheid alleen maar vergroten. Vraag om een gratis sample om de kwaliteit te beoordelen.

Onze nieuwe generatie zerotree tassen

Wilt u tassen bestellen en liever niet dat er ook maar een enkele boom voor gekapt wordt? Dan adviseren wij Zerotree tassen te bestellen. De naam zegt het, geen enkele boom wordt gekapt voor deze toch mooie tassen. Deze tassen worden gemaakt van jeansafvalresten. Bij behandeling worden deze resten vermengd met grasvezels. U kunt deze tassen bestellen in verschillende grammages. Zo is een 200 grams zerotree tas sterker dan een 100 grams tas, u kunt er dus zwaardere spullen in dragen. Bestellen is mogelijk in verschillende sterktes, kleuren en formaten. Uiteraard bedrukken we deze milieuvriendelijke varianten ook voor u, dit kan vanaf 100 stuks.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent