Papieren tassen met logo

Voor je winkel of bedrijf zijn papieren tassen met logo heel belangrijk. Wanneer de klant een dergelijke tas meekrijgt, geef je daarmee meteen je visitekaartje weg. Onbewust maakt de klant reclame voor je onderneming wanneer hij of zij hiermee over straat loopt. Door middel van deze tas wordt je zaak bekend en herkend. Hoe meer mensen deze meekrijgen, des te meer bekendheid je zaak krijgt. Eerder was dit met de plastic tassen ook het geval, maar deze worden vanwege de strengere milieu eisen niet meer uitgedeeld.

Keuze genoeg

Papieren tassen zijn natuurlijk milieuvriendelijker. Naast je eigen logo op de tas kun je er tevens voor kiezen om dit uitgevoerd te krijgen op een basic tas, bijvoorbeeld gewoon in wit of bruin, of met een meer in het oog springende kleur zoals groen, geel of rood. Daarnaast is er de keuze voor een geheel kleurrijke tas maar let er dan wel op dat het logo nog wel de nodige aandacht krijgt.

Papieren tassen

Papieren tassen als relatiegeschenk

Een papieren tas met logo en inhoud is altijd een heel leuk relatiegeschenk. Je kunt de tassen vullen met de nodige informatie over je bedrijf. Daarnaast voeg je er wat leuke hebbedingetjes aan toe. Veel bedrijven doen dit voor bijvoorbeeld:

  • Beurzen
  • Evenementen
  • Feestjes

Meestal koopt de klant dan nog iets extra’s bij jouw bedrijf en als alles leuk verpakt is in een papieren tas met een mooi logo, dan geeft het zeker een bepaalde uitstraling. Zowel de klant als jijzelf wordt hier blij van. Een fijne bijkomstigheid is dat er vrij veel in een dergelijke tas past omdat zowel de bodem als de zijkanten ontvouwbaar zijn. Veel mensen gebruiken zo’n tas daarom nog een tijdje voor allerlei doeleinden. Daarna kan deze gewoon bij het oud papier. Met een papieren tas geef je dus tevens duidelijk aan dat je duurzaam bezig bent.

Werkwijze papieren tassen met logo

Papieren tassen worden bedrukt door middel van een zeefdruk. Dit gaat via belichting met UV. Op die manier wordt dus je logo/bedrijfsnaam op de papieren tassen bedrukt Er zijn vormgevers die dit helemaal naar jouw eigen wens kunnen maken. Je kunt meerdere kleuren selecteren om de tassen te laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor de zogenoemde PMS-kleur. Dat wil zeggen dat je de tassen laat bedrukken met de kleuren die in je huisstijl voorkomen. Daarnaast is er een mogelijkheid om een persoonlijke boodschap te laten bedrukken of een foto. Er zijn veel soorten en maten papieren tassen. Papieren tassen hebben als voordeel dat ze licht in gewicht maar toch sterk zijn. De afwerking bestaat uit mat of glanzend papier. Het geheel met logo is dus een prachtig promotieartikel.

Papieren tas met logo

Contact