Rugzak kind bedrukken

Op zoek naar een hippe rugzak voor een kind, die u kunt bedrukken met een leuke afbeelding? Voor de allerkleinsten en de iets groteren onder ons leveren wij uiteenlopende modellen en vrolijke designs. De promotassenwinkel levert aan vele scholen, kinderdagverblijven en verenigingen. Vandaar dat wij u een, soms flitsend, assortiment aan kunnen bieden. Zo bestelt u hier leuke, soms voorbewerkte, rugtasje, maar ook de stoerdere modellen met voorvakjes en brede schouderriemen. Heeft u eenmaal een opvallend product gevonden, dan hoeft u, naast de aflevergegevens, alleen nog maar het logo of de tekst mee te sturen. Direct na de bestelling ontvangt u al bericht van ons.

Een comfortabele rugzak

U wilt dat een rugzak aansluit bij uw instelling en ook nog wordt gewaardeerd door de kinderen. Natuurlijk wilt u dat de tas met de bewerking een glimlach bij het kind teweegbrengt. Met onze gespecialiseerde drukmachines kunt u in elke kleur of kleuren een rugzak bedrukken, zodat het één geheel wordt en een leuke uitstraling heeft. U zet uw merk stevig neer en maakt tevens een kind blij. Overtuigender kunt u het niet laten maken. Wanneer u een gratis sample aanvraagt ziet u vooraf een vrolijk voorbeeld van hoe wij een rugzak voor kind, jongen of meisje, kunnen bedrukken.

Allerlei soorten rugzakken

U bespeurt in onze webshop een ruim assortiment. Voor gymspullen of een broodtrommel is een rugzak handig te gebruiken. De allerkleinsten komen aan bod met vrolijk gekleurde modellen met een dierenfiguurtje en er is zelf een rugzakje met een knuffel. Voor het oudere kind zijn er sportieve, hippe en emoticons modellen, zelfs met opgestoken duim of andere toevoegingen. We bieden de eerste rugzakjes voor de peuterklas en de laatste rugzakken voor de overgang naar de middelbare school. Met keuze uit verschillende materialen, zoals katoen, polyester of nylon is er altijd wel passende rugzak voor ieder kind, te bedrukken met de mooiste logo's en afbeeldingen.

Voordelig een rugzak voor een kind bedrukken

Prijstechnisch zit u bij de Promotassenwinkel op de juiste plek. Want ook onze prijzen zijn klein. U komt fantastisch voor de dag met de aanschaf van een vrolijke kinder rugtas. En wij leveren deze tegen de scherpste prijsstellingen. En wanneer u grote hoeveelheden afneemt daalt de prijs aanmerkelijk. Bovendien is alles inbegrepen, filmproef, de bedrukking voor de rugzakken en de instelkosten. We leveren uw artikelen gratis op 1 adres in Nederland of België.

Contact