Shoppingtas bedrukken

Waarvoor u uw fraaie shoppingtas ook laat bedrukken, deze spreekt pas echt tot de verbeelding met een strakke, elegante en kraakheldere afbeelding en slogan. En nog voor een gunstige prijs ook. Met een snelle levering. Allemaal redenen waarom zowel grote als kleine bedrijven onze shoppingtassen laten bedrukken. En misschien ook wel omdat dit gemakkelijk is te doen in onze webshop. Probeer het maar eens uit!

Welke shoppingtas laat u bedrukken?

Om origineel te blijven stelt u zelf iets samen uit ons brede aanbod. Dankzij de vele verschillende tassen, materialen, vormen en kleuren maakt u al snel een combinatie uit duizenden. Bovendien laat u gemakkelijk shoppingtassen bedrukken die perfect bij uw huisstijl en budget passen.

Voorbeelden van shoppingtassen

Enkele voorbeelden van onze tassen zijn de vrolijke ronde boodschappentas met voorcompartimenten, de Non Woven Shopper met stijlvol zakelijk uiterlijk, de boodschappentas met ronde handgrepen en de glanzende gelamineerde shoppintas. Maar bekijkt u ook vooral de custom made boodschappentas, die u geheel naar eigen ontwerp kunt laten samenstellen en bedrukken.In monochroom, een-, twee-, drie- of full colour en all around full-colour print.

Duurzame kwaliteit

Laat u eenmaal uw eigen shoppingtassen bedrukken, dan wilt u zeker zijn van de kwaliteit: dat deze langdurig uw bedrijfsuiting tentoonspreiden. Reden genoeg om hier bij De Promotassenwinkel te bestellen. Want alle shoppingtassen die wij bedrukken komen van gerenommeerde fabrieken van over de hele wereld. Neem nu de proef op de som: vraag ons om een voorbeeld en ontdek wat u straks het liefst in huis haalt. Vul hiervoor simpelweg uw gegevens in naast het product dat u op het oog heeft, dan krijgt u direct antwoord van ons.

Shoppingtas bedrukken

 

 

Contact