Toilettassen met bedrukking

Op zoek naar de perfecte toilettassen met bedrukking voor uw bedrijf of organisatie? Bij de Promotassenwinkel bestelt u geheel in eigen stijl de leukste modellen. U heeft bij ons redenen genoeg om te bestellen. We tonen u een breed assortiment met een groot kleurenpallet in diverse prijsklasses. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw eigen toilettassen een perfecte bedrukking krijgen, zodat u deze unieke promotieartikelen probleemloos en met gepaste trots weg kunt geven. Dagelijks door de ontvanger te gebruiken, voor thuis of onderweg. Wat een reclamemiddel!

Waarom toilettassen met bedrukking laten leveren

Uw eigen toilettassen laten maken, u heeft er vast al vele voorbeelden van gezien. En nu maakt u de keuze om mooie toilettassen met uw eigen bedrukking te voorzien. Een unieke mogelijkheid om uw beeldmerk of bedrijfsgegevens sterk in omloop te brengen bij klanten of bezoekers. En niet alleen vanwege de reclamedoeleinden, maar ook omdat deze artikelen ontzettend handig zijn. De ontvanger kan diverse verzorgingsartikelen of make-up ongecompliceerd en georderd mee nemen op reis. Er zijn legio mogelijkheden, zoals toilettassen met rits, met meerdere vakken en zelfs met handzame ophanghaken. Uw bedrukking wordt door ons uiteraard professioneel aangebracht. U hoeft alleen maar gepaste toilettassen uit te zoeken.

toilettassen met bedrukking bestellen

Welke toilettassen met bedrukking kiest u?

Naast een voordelig en budgetvriendelijk assortiment kunt u ook terecht voor stijlvolle en luxe toilettassen. De bedrukking kan zo worden aangepast dat deze naadloos aansluit bij uw wensen, uw bedrijfskleuren en uw bedrijfsuitstraling. Bij ons vindt u een ruime keuze aan verschillende toilettassen. Kies uit materialen zoals jute, polyester, microfiber, PVC of EVA. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, naast stijlvol wit, zwart of donkerblauw zijn ook opvallende en vrolijke kleuren, zoals roze en appelgroen voorhanden. De bedrukking kan middels tekst of logo in 1 tot wel 8 kleuren. Het is mogelijk om zowel in PMS als in CMYK kleuren te drukken. Middels een kosteloze drukproef tonen we u graag vrijblijvend de drukmogelijkheden.

toilettassen met bedrukking kopen

Gemakkelijk geleverd

Het kost u maar een paar minuten om leuke toilettassen te bestellen. Uw logo of tekst voor de bedrukking stuurt u in de bestelling direct mee. We vragen u om een aantal standaardgegevens, zoals adres, aantal, kleur en drukkleuren. Daarna gaan we meteen voor u aan de slag. U wilt uw promotiemiddelen uiteraard snel in willen zetten. We leveren dan ook doorgaans binnen 10 werkdagen. Als toegevoegde waarde verzenden wij alle orders gratis. En bovendien kunt u bij ons gratis een sample aanvragen.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent